Over ons

Wij zijn Mobido. We helpen onze zakelijke en particuliere klanten met het vinden van de perfecte hoogwaardige occasion. Of je nu die ene Tesla zoekt, de juiste bedrijfswagen of op zoek bent naar een voordelige importauto.

Wij bieden een doorlopend vernieuwde selectie van hoogwaardige occasions uit binnen- en buitenland aan. Goed onderhouden, aantrekkelijk geprijsd en snel leverbaar.

We willen dat je de perfecte auto vindt die bij je past, daarom helpen we je bij het maken van een keuze. Dat kan online of in ons experience center. We nemen je wensen door, adviseren je over elektrisch rijden en vergelijken het aanbod.

Mocht de auto of bedrijfswagen die je zoekt er nog niet zijn, dan zorgen we ervoor dat we deze snel voor je vinden. Want Mobido vindt jouw auto!

Hoogwaardige occasions

We bieden hoogwaardige occasions aan zowel auto’s als bedrijfswagens. Dit doen we door in binnen- en buitenland voor onze klanten kwalitatieve occasions te selecteren. Occasions zijn erg in trek vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding. De uitdaging is natuurlijk om voor een aantrekkelijke prijs de juiste kwaliteit te vinden. Daar zit onze expertise.

We selecteren een hoogwaardig aanbod occasions en adviseren onze klanten uitgebreid bij het maken van een keuze. Persoonlijk, kwaliteit en met veel aandacht voor je wensen.